Open avond jeugdtoneel Pankras

Toneelvereniging Pankras nodigt jeugd tussen de 10 en 18 jaar uit op de open repetitie op woensdag 12 september.  De open avond bij Pankras is op woensdag 12 september van 19:00 tot 20:00 in ’t Onderdak in Sassenheim. Na jaren werken met een (lange) wachtlijst voor het jeugdtoneel bij Pankras, is er nu weer ruimte voor nieuwe jeugdleden. Is jouw zoon of dochter een acteur in de dop? Tijdens de open avond kunnen kinderen en tieners tussen de 10 en 18 jaar komen kijken wat jeugdtoneel precies is en of het iets voor hen is.

Twee jeugdgroepen
Pankras heeft twee jeugdgroepen: 10-13 jaar en 14-17 jaar. Beide repeteren op woensdagavond en werken onder begeleiding van ervaren regisseurs toe naar twee uitvoeringen van één voorstelling per jaar. Meer informatie over de open avond of jeugdtoneel bij Pankras? Neem contact op met jeugd@pankras.nl.