Pankras op Facebook

Pankras is ook actief op de Pankras Facebook pagina. Hier is vaker extra content te vinden, fotos en soms zelfs live streams :).  Bezoek dus ook onze facebook pagina en geef on jouw LIKE !

Naar Pankras Facebook


Recente activiteit:

maandag november 19th, 2018

Pankras toneelvereniging

Wij spraken de Sint 's avonds nog even voordat hij de daken op ging voor de eerste lading schoencadeautjes van 2018, en hij wil iedereen in Sassenheim bedanken voor het warme welkom voor hem en zijn pieten!

Foto door Edwin van der Wijngaard
... Lees verderInklappen

Bezoek Pankras op Facebook

maandag november 19th, 2018

Pankras toneelvereniging

Wat een leuk bericht op deze maandag morgen!
Wat is het leuk om Sinterklaas zo te helpen....

Wil je Sinterklaas nog boeken voor een huisbezoek: sint@pankras.nl

#Sinterklaas #zwartepiet, bedankt TOV Sassenheim voor het vertrouwen in onze vereniging.
Dank aan alle vrijwilligers achter de schermen!
... Lees verderInklappen

Bezoek Pankras op Facebook

donderdag november 1st, 2018

Pankras toneelvereniging

De moeder des huizes, niet alleen op de stamboom maar ook in karakter. Eleonora is egoïstisch en dominant en houdt graag een vinger in de pap bij het leven van haar zonen. Tot nu toe is geen vrouw goed genoeg voor haar kinders, maar misschien had ze iets eerder tevreden moeten zijn…? Dat had een hoop narigheid gescheeld.

Sylvia speelt Eleonora: ‘Eleonora is kil en verbitterd, het komt misschien voort uit zorgzaamheid maar ik uit dat persoonlijk op een andere manier. Voor mij is het lastig om het hele stuk mijn gezicht kil en in de plooi te houden, maar met de juiste concentratie moet dat lukken!’

We spelen de thriller Spin tussen de Rozen nog komend weekeind op 3 & 4 november. Kaarten reserveer je via kaarten@pankras.nl
... Lees verderInklappen

Bezoek Pankras op Facebook