Pankras op Facebook

Pankras is ook actief op de Pankras Facebook pagina. Hier is vaker extra content te vinden, fotos en soms zelfs live streams :).  Bezoek dus ook onze facebook pagina en geef ons jouw LIKE !

Naar Pankras Facebook


Recente activiteit:

maandag februari 4th, 2019

Pankras toneelvereniging

Vrienden van Pankras gezocht!
Denk je aan toneel en aan Sassenheim, dan denk je al snel aan Pankras. Onze toneel vereniging is na bijna 100 jaar een bekende naam geworden in de omgeving en daar zijn we heel erg trots op! Elk jaar spelen we met onze leden een aantal prachtige voorstellingen. Dit doen we zowel voor volwassenen met onze avondvullende voorstellingen als voor de kleinere bezoekers met onze familievoorstelling en de uitvoeringen van onze jeugdleden.
Om deze uitvoeringen op de planken te kunnen zetten zijn donateurs, wij noemen ze "Vrienden van Pankras", onmisbaar voor onze vereniging, en wij zijn altijd op zoek naar nieuwe "Vrienden".
Voor 12,50 euro per jaar kan je al "Vriend van Pankras" worden. Je krijgt dan voor beide avondvullende voorstellingen 2 kaarten en het programmaboekje thuis gestuurd en je krijgt het programma boekje voor de familie voorstelling thuis gestuurd.
Wil je "Vriend van Pankras" worden, stuur dan een mailtje naar bestuur@pankras.nl
... Lees verderInklappen

Bezoek Pankras op Facebook

vrijdag januari 18th, 2019

Pankras toneelvereniging

Een nieuw jaar betekent bij Pankras altijd weer een nieuwe familie voorstelling. En dit jaar spelen we op 16 en 17 maart 'Hoge noot in Laagland'. Een erg leuke familievoorstelling over Hooglanders en Laaglanders die elkaar erg dwars zitten. Daarover later natuurlijk veel meer, maar we wilden je nu wel alvast even laten weten dat we ook dit jaar weer kinderpartijtjes organiseren!!
Voor maar 10 euro per persoon krijg je:
- Natuurlijk de beste plaatsen voor de voorstelling.
- Cake en limonade
- Mogelijkheid om geschminkt te worden.
- Natuurlijk tijd om cadeautjes te geven, en de jarige krijgt van ons ook een cadeautje.
- Na de voorstelling een echte meet and greet met de spelers.
- En als afsluiting patat met een snack.
Mail als je vragen hebt, of als je je wilt aanmelden naar kinderpartijtje@pankras.nl
... Lees verderInklappen

Bezoek Pankras op Facebook

vrijdag januari 18th, 2019

Pankras toneelvereniging
Bezoek Pankras op Facebook