Familievoorstelling ‘Clowns’

Pankras speelt op 18 en 19 maart de familievoorstelling Clowns, geschreven door Dolph Paulsen.
Vijf clowns wonen met elkaar in een huis en zijn werkloos. Bij een auditie voor de circusdirecteur gaat van alles mis met een boze directeur tot gevolg. Dan wordt ten einde raad ook de lach van de grote clown gestolen. De clowns zullen moeten samenwerken om de zaak tot een goed einde te brengen.

Speciaal voor kinderen tot 12 jaar!

Kaarten kosten 10 euro aan de kassa van theater ’t Onderdak. Regie is in handen van Nico Sluijmer.

Kleurwedstrijd

Wil jij een leuke prijs winnen bij een van de uitvoeringen? Download dan onze kleurplaat en versier hem zoals jij dat leuk vindt: met viltstift, wasco krijt, kleurpotlood, of met wol, verf en kralen. Leef je lekker uit en neem je creatie mee naar een van onze uitvoeringen!
Download je Clown hier

Zie je daar!